Armaflex NH Slangen 54x19 mm 24 M/doos

art.nr. 103000414
De beschermende halogeenvrije isolatie voor verlaging van corrosie-effecten en rookgiftigheid in geval van brand Halogeen-vrij. Lage hoeveelheden rook en zuurgassen in een brand. Verlaagt toxiciteit en roesteffecten op mensen en apparatuur. Voorkomt breken van roestvrij staal door roestvorming.
Specificaties
Toepassing Isolatie / bescherming voor leidingen, luchtkanalen, vaten (incl. bochten, fittingen, flenzen, enz.) van airconditioning- / koel-, ventilatie- en procesinstallaties om condens te voorkomen en energie te besparen
Artikelnummer Fabrikant NH-19X054
Productsoort Leidingisolatie
Productnaam NH/Armaflex slangen
Artikelgroep Slangen
Model NH/Armaflex
Lengte (mm) 2000
Hoogte (mm) 19
Kleur donkergrijs / antraciet
Gewicht (kg) 0,432
Gewicht eenheid m1
Milieu en duurzaamheid Zonder halogenen (chloride, bromide) volgens DIN / VDE 0472, deel 815. Voldoet aan DIN 1988 deel 2 en 7.
URL Fabrikant http://www.armacell.com/nl
Intrastatcode 40091100
Omschrijving
De beschermende halogeenvrije isolatie voor verlaging van corrosie-effecten en rookgiftigheid in geval van brand Halogeen-vrij. Lage hoeveelheden rook en zuurgassen in een brand. Verlaagt toxiciteit en roesteffecten op mensen en apparatuur. Voorkomt breken van roestvrij staal door roestvorming. Stof- en vezelvrijmateriaal voor lage thermische conductiviteit. Uitstekende bescherming tegen waterdampdiffusie. IMO gecertificeerd. UL- en FM-goedgekeurd Halogeenvrij en flexibel isolatiemateriaal met een gesloten celstructuur, gecertificeerd voor gebruik in maritieme toepassingen, spoorwagons en speciale gebouwen. Elastomeerschuim op basis van synthetisch rubber. In de fabriek geproduceerd flexibel elastomeerschuim (FEF) conform EN 14304.
    Laden
    Laden