Nieuws

 • Pallets Paroc gaasdekens van 18 naar 21 pakken 13-7-2018
  Image titleVanaf 1 augustus 2018 levert Paroc haar gaasdekens op pallets van 21 pakken i.p.v. 18 pakken. 

  In 1 pak zitten 2 rollen bij een breedte van 500 mm en 1 rol bij een breedte van 1000 mm.

  Via deze link vindt u een overzicht met de details over de nieuwe pallets. • Assortimentsuitbreiding passieve brandveiligheid bij SIG 10-7-2018


  SIG Technische Isolatie breidt met een nieuwe vertegenwoordiging het gamma brandwerende oplossingen uit. Na Promat, maken nu ook de producten van Mulcol deel uit van het SIG ­assortiment. De nieuwe accountmanager Robin Middel is sinds 1 april 2018 aangesteld om de Nederlandse applicateur, isolatiebedrijven en aannemers op het gebied van systeemkeuze en uitvoering met advies terzijde te staan. 

  Lees hier het volledige artikel uit het Isolatie Magazine van juli 2018


 • Lijnstop productie Rockwool Searox en Flexorock 1-7-2018
  Wegens een lijnstop van de Rockwool productiefaciliteiten in Denemarken zijn er aangepaste bestel- en levertijden in juli en augustus voor onderstaande producten. Bestellingen ná 4 juli zullen mogelijk pas in de tweede helft van augustus geleverd kunnen worden.

  De meest voorkomende producten houden we op voorraad.

  Rockwool Flexorock
  ProRox SL970 25mm
  SeaRox SL340, LM900 ALU, SL480, MA720 ALU, SL620 25mm, WM640, SL640, WM660, SL660, FB6000, SL720, FM6000.

 • SIG Technische IsolatieSpecialist verwerft dealership voor Mulcol 12-6-2018

  SIG Technische IsolatieSpecialist is dealer geworden van de brandwerende producten van de Zeeuwse producent Mulcol. “Met deze uitbreiding is ons aanbod in passieve brandwering nog completer geworden en kunnen wij onze klanten nog beter een passend advies geven. De producten van Mulcol zijn montagevriendelijk, effectief en van uitstekende kwaliteit” aldus Robin Middel, brandveiligheid expert bij SIG Technische IsolatieSpecialist.

  Sliman Azougagh van Mulcol over de samenwerking: "Mulcol International heeft in SIG Technische Isolatiespecialist een betrouwbare partner gevonden om haar innovatieve, effectieve en montagevriendelijke oplossingen te distribueren. Vanaf medio 2018 is het SIG-assortiment aangevuld met het Mulcol portfolio waarmee ze haar klanten nóg beter kan bedienen op het gebied van passieve brandpreventie." 
 • Productiestop Isover in zomerperiode 5-6-2018

  In verband met de aankomende zomerperiode heeft Isover productiestops aangekondigd voor haar verschillende productielijnen.

  Houd daarom bij het plaatsen van uw orders rekening met onderstaande data. 

  Productie Denemarken
  - TECH CC Crimped Roll 2.0
  - CLIMCOVER Lamella P (GU/VP)

  De geplande productiestop is van 16 juli t/m 3 augustus. Orders dienen uiterlijk 20 juni te zijn geplaatst.

 • Prijswijzigingen 2018 (update) 5-6-2018
  Van diverse leveranciers ontvangen wij prijswijzigingen. Deze prijswijzigingen zijn gebaseerd op de informatie die wij van onze leveranciers hebben ontvangen en gelden (indien niet anders vermeld) voor het gehele assortiment van de betreffende leverancier.

 • Netwerk event 'Kennis is Kracht' 1-6-2018
  Image title
  SIG Technische Isolatiespecialist organiseert speciaal voor zijn relaties,op onderstaande datums, een bijzonder netwerk event 'Kennis is Kracht'. Samen met producent Mulcol zal SIG kennis, ervaring en nieuwe inzichten m.b.t. passieve brandwering met u delen.

 • PAROC Calculus vernieuwd 29-5-2018
  Image title

  De nieuwe onlineversie van PAROC Calculus is gepubliceerd. Dankzij een aantal nieuwe functies en een vereenvoudigde gebruikersinterface kunt u het rekenprogramma probleemloos met elk apparaat gebruiken.


 • Omleiding vestiging Leiderdorp ivm werkzaamheden Stierenbrug 12-5-2018
  Stierenbrug

  Wegens onderhoudserkzaamheden aan de Persant Snoepweg is de Stierenbrug in Leiderdorp dicht t/m 22 juni 2018. Hierdoor is het niet mogelijk om via afslag 5 onze vestiging in Leiderdorp te bereiken.
 • Sluitingsdagen rondom feestdagen april/mei 26-4-2018
  In verband met feestdagen in april en mei zijn wij op onderstaande data gesloten:

  Koningsdag - vrijdag 27 april 2018
  Hemelvaart - donderdag 10 en vrijdag 11 mei 2018
  Pinksteren - maandag 21 mei 2018 • Gewijzigde levertijden Paroc 26-4-2018
  Image title
  Wegens onderhoudswerkzaamheden aan bepaalde productielijnen bij Paroc zijn er vanaf 2 mei 2018 aangepaste bestel- en levertijden.  Deze lijn heeft impact op de productie van alle gaasdekens,  matten en platen, ook op de gecoate exemplaren.

  Wij verzoeken u hier rekening mee te houden bij het plannen van uw orders.


 • Wijziging aanbod Rockwool SeaRox WM620 30-3-2018

  Door het sluiten van een productielijn bij Rockwool zal de SeaRox WM620 vanaf heden beperkt leverbaar zijn in de voor u bekende maten.  Zodra deze voorraad op is zal de SeaRox WM 620 alleen nog geleverd kunnen worden in dikte van 45 mm.
 • Gratis slagroomtaart bij uw eerste bestelling in onze vernieuwde webshop! 26-1-2018
  Image title
  Bij uw eerste bestelling online krijgt u van ons een overheerlijke gratis slagroomtaart! *

  Online bestellen via de webshop levert u o.a. de volgende voordelen op:

  - Snel en makkelijk artikelen vinden en bestellen
  - 7 dagen per week, 24 uur per dag beschikbaar
  - De met u afgesproken prijzen worden getoond
  - Volledig inzicht in uw orderhistorie, openstaande orders en facturen
  - Uitgebreide product- en voorraadinformatie


 • Gratis trigger gun bij Speedline Powerspray 19-1-2018
  Image titleBij afname van 1 doos à 12 stuks Speedline Powerspray lijm spuitbussen ontvang u een gratis trigger gun.

  Met deze trigger gun verandert een spuitbus in een handomdraai in een spuitpistool. Hierdoor wordt de bus gemakkelijker om vast te houden, heeft u betere controle over uw werk en worden de vingers niet meer vermoeid!

  De Speedline Powerspray lijm is een universele toepasbare contactlijm voor diverse toepassingen met een lichte hittebestendigheid (stoffen, leer, polyether, hout, MDF spaanplaat en multiplex, onderling verlijmd of op zichzelf).

 • SIG Technische IsolatieSpecialist complementeert kennisaanbod en assortiment 12-1-2018
  Image title

  Brandveiligheid is een kennismarkt


  SIG Technische Isolatie is momenteel voor de Nederlandse en de Belgische markt druk bezig met complementering van het brandveiligheidsassor-timent en hogetemperatuurisolatie. Investeringen in de productielocatie Waalwijk maken binnenkort ook het leveren van brandwerend plaatmateriaal op maat mogelijk. 
 • Laat platen op maat zagen voor uw project 12-1-2018
  Image titleSinds kort beschikt SIG Technische IsolatieSpecialist over een computergestuurde zaagtafel waarmee diverse (plaat)materialen op elke gewenste maat gezaagd kunnen worden.
 • Gesloten tussen Kerst en Oud & Nieuw 5-12-2017
  Image title

  In verband met Kerstmis en Oud & Nieuw zijn onze vestigingen in Leiderdorp en Waalwijk gesloten van maandag 25 december 2017 tot en met maandag 1 januari 2018.

  De gesloten vestigingen zijn ook telefonisch niet bereikbaar.  In het nieuwe jaar staan we op dinsdag 2 januari weer voor u klaar op onze vestigingen.

  In geval van nood zijn wij beperkt bereikbaar op onderstaande nummers:
  Leiderdorp
  06-20006060 Joeri van der Schrier
  06-51043974 Wim Zoetmulder

  Waalwijk
  06-53488694 Eric Kreijveld
 • Rockwool ProRox pijpschalen vernieuwd om kans op CUI te minimaliseren 3-11-2017
  Image title

  Corrosie onder de isolatie (Corrosion Under Insulation - CUI) is een groot probleem binnen onze markt. Dit kan namelijk leiden tot hoge kosten en risico's en het probleem doet zich voor onder alle soorten isolatie. Deskundigen van NACE zijn het er echter over eens dat de minste hoeveelheid corrosie optreedt bij een product dat het minste water bevat en het snelste droogt. Hierop gebaseerd heeft Rockwool concentrisch gewikkelde ProRox-pijpschalen met WR-Tech ontwikkeld om de kans op CUI te minimaliseren. Deze innovatieve waterafstotende bindmiddeltechnologie absorbeert minder water, droogt sneller, is duurzamer en bevat een laag gehalte van in water uitwasbare chloride.
 • Nieuw: Rockwool Teclit: dé oplossing voor koude-isolatie 10-6-2017
  Corrosie en condensvorming voorkomen? Warmteverlies beperken en energie besparen? Snel te verwerken en ook nog eens vijftien jaar garantie? Het kan allemaal met Rockwool Teclit: de nieuwste innovatie op het gebied van koude-isolatie. 

 • Online inkopen: sneller, efficiënter en met veel extra’s 16-12-2016
  Waar wordt de klant blij van? Dat is het uitgangspunt van de vernieuwde webshop van SIG Technische Isolatiespecialist. “Online bestellen is misschien even wennen, maar met je eigen account kun je er zoveel meer uithalen dan alleen het materiaal dat je voor een klus nodig hebt,” aldus manager e-commerce Rick van de Ven. Hij zet de voordelen op een rij.
 • Prijswijzigingen 2017 2-12-2016
  Zoals eerder gecommuniceerd willen wij u informeren over de reeds verwachte prijswijzigingen die bekend zijn. Deze prijswijzigingen zijn gebaseerd op de informatie die wij van onze leverancier hebben ontvangen en gelden voor het gehele assortiment van de betreffende leverancier, tenzij anders vermeldt.
 • Gewijzigde openingstijden tijdens de feestdagen 2-12-2016
  Bezetting en openingstijden rondom kerstmis, oud- en nieuwjaar
 • Onze webshop is vernieuwd. Nu nog meer voordelen voor u! 20-9-2016
  De website van SIG Technische IsolatieSpecialist is vandaag voorzien van meer en nog betere functies.
Laden
Laden