Nieuws

 • Rockwool aangepaste levertijden 14-8-2020
  Wegens een lijnstop van enkele van de Rockwool productielijnen in Roermond zijn er aangepaste bestel- en levertijden in augustus en september 2020 voor enkele producten. 

  U kunt  onderstaande producten bestellen t/m maandag 17 augustus 2020 12.00 uur. Hierbij geldt wel, hoe eerder, hoe beter. Voor grote projecten willen wij u verzoeken ons zo spoedig mogelijk te informeren, zodat wij hierop kunnen anticiperen.
 • Nieuw: Rockwool Conlit Fire Mat 31-3-2020
  Rockwool Conlit Fire Mat

  Rockwool introduceert een nieuw product, speciaal ontwikkeld voor het brandwerend bekleden van ronde metalen luchtkanalen. De onbrandbare steenwol gaasdeken is aan 1 zijde voorzien van zwarte bekleding en gegalvaniseerd gaas. De achterzijde is onbekleed. Bij Conlit Fire Mat EI 30 is een brandwerendheid tot 30 minuten gegarandeerd en bij Conlit Fire Mat EI 60/90 een brandwerendheid tot 90 minuten. Conlit Fire Mat biedt brandwerende, akoestische en thermische isolatie in één! 

  Voor meer informatie kunt u het technisch productblad downloaden of neem contact op met uw contactpersoon bij SIG Technische IsolatieSpecialist.


 • Beschikbaarheid materialen i.v.m. Coronacrisis 31-3-2020
  We zijn continu in contact met onze leveranciers en op basis van de huidige informatie verwachten we dat veruit de meeste leveranciers u nog gewoon van de benodigde materialen kunnen bijven voorzien.

  Er zijn op dit moment twee leveranciers waar we verwachten dat er mogelijke tekorten kunnen ontstaan als gevolg van de coronacrisis. SIG Technische IsolatieSpecialist doet er uiteraard alles aan om mogelijke leveringsproblemen te voorkomen en kan u te allen tijde een alternatief bieden, neem contact met ons op als u advies nodig heeft.

  In dit bericht zullen wij per leverancier aangeven voor welke producten er mogelijk leveringsproblemen kunnen ontstaan.

 • Leveringen Rockwool TI mogelijk vertraagd 27-3-2020
  Rockwool heeft ons laten weten dat de voorraad grondstoffen voor de productie van hun TI producten op dit moment voldoende is om mogelijke leveringsproblemen vanwege de Coronacrisis te voorkomen. Toch kan het voorkomen dat sommige producten moeilijk of tijdelijk niet meer leverbaar zijn.

  De gezondheid en veiligheid van medewerkers is ook bij Rockwool topprioriteit en er wordt gewerkt met extra veiligheidsmaatregelen. Mochten er desondanks toch productielijnen tijdelijk worden stilgelegd dan biedt SIG Technische IsolatieSpecialist voldoende alternatief aanbod. 

  Leveringen LF970

  Op dit moment heeft Rockwool Technical Insulation problemen met het leveren van de LF970. We zijn nog in afwachting van verdere berichtgeving hieromtrent, zodra we meer weten zullen we u hierover informeren.

  Aangepaste levertijden vanwege onderhoud productielijn Roermond
  Wegens gepland onderhoud aan een van de Rockwool productielijnen in Roermond zijn er aangepaste bestel- en levertijden in april 2020 voor onderstaande producten. 

  Producten ProRox PS960 - alleen GO*
  810 – alleen B3*
  Teclit PS200 – alleen B3*

 • Maatregelen in verband met Corona Virus 15-3-2020

  SIG vestigingen zijn open, met aangepaste werkwijze.

  Onze vestigingen zijn vandaag,  met inachtneming van het advies van de Rijksoverheid / RIVM van zondag 15 maart 2020, gewoon open. We zorgen voor bezetting daar waar noodzakelijk – zoals bij de afdeling logistiek en onze binnendienst - zodat u en onze sector door kan blijven werken, op een veilige en verantwoorde manier.

  We houden ons aan de geldende richtlijnen van het RIVM en houden wijzigingen hierin nauwlettend in de gaten (RIVM.nl). Belangrijk hierin dat persoonlijk contact wordt vermeden en er minimaal 1,5 meter afstand wordt gehouden tot elkaar.
 • Gewijzigde levertijden Rockwool in maart en april 5-3-2020
  Wegens een lijnstop van één van de Rockwool productielijnen in Roermond zijn er aangepaste bestel- en levertijden in maart-april 2020 voor enkele producten. 

  U kunt uw bestelling t/m woensdag 25 maart 12.00 uur doorgeven. Vanaf maandag 20 april geldt weer de reguliere levertijd. Wij verzoeken u hier rekening mee te houden.

 • Eric Govers nieuwe commercieel directeur SIG Benelux 21-1-2020
  Graag informeren we u over de aanstelling van Eric Govers als Commercieel Directeur van SIG Benelux, het moederbedrijf van SIG Technische IsolatieSpecialist.

  Eric brengt zeer ruime kennis van en ervaring in zowel Afbouw als (Technische) Isolatie mee en is de afgelopen 12 jaar zeer succesvol geweest in verschillende senior leiderschapsrollen binnen Saint Gobain, meest recent bij Isover. Tevens beschikt hij over een groot en relevant netwerk in onze markt en kent hij veel van onze relatie's persoonlijk. Gekoppeld aan zijn gedrevenheid en passie voor mensen en onze business is hij een zeer welkome aanvulling in ons team.

 • Rockwool breidt assortiment ProRox uit 10-12-2019


  Rockwool heeft enkele wijzigingen aangekondigd in hun ProRox assortiment. Nieuw is o.a. de ProRox SL 550, een sterke plaat voor tankdaken en de ProRox  WM 951, 961 en 971* met WR-Tech, een geavanceerde Water Repellency Technology, gebaseerd op een uniek, waterafstotend bindmiddel om de effecten van corrosie onder invloed van isolatie(CUI) te verminderen.

  Ook zullen enkele producten uit het ProRox assortiment verdwijnen. 
 • Prijswijzigingen 2020 15-11-2019
  Door stijgende prijzen op de markt is SIG Technische IsolatieSpecialist genoodzaakt om per 1 januari 2020 prijsverhogingen door te voeren in verschillende productgroepen. Inmiddels hebben we van de eerste leveranciers al vooraangekondigde prijswijzigingen* ontvangen voor het eerste kwartaal van 2020. 

  Je vindt ze in onderstaand overzicht. Zodra er nieuwe wijzigingen worden aangekondigd door leveranciers dan zullen we het overzicht bijwerken.
 • Mulcol kondigt prijsverhogingen aan 5-9-2019
  Mulcol Multicollar SlimMulcol International heeft prijswijzigingen aangekondigd voor enkele van haar producten.  Met ingang van 1 september 2019 zullen de onderstaande producten de volgende prijswijzigingen ondergaan:
  • Multitherm Bandage: + 9%
  • Multicollar Slim: + 7%

 • Technische IsolatieSpecialist tijdens Bouwvak gewoon open! 8-7-2019
  SIG Technische IsolatieSpecialist blijft tijdens de bouwvak gewoon open volgens de normale openingstijden. Onze vestiging in Waalwijk is dagelijks open van 8.00 - 17.00 uur. De vestiging Leiderdorp is dagelijks open van 6.00 - 17.00 uur.

  Leveranciers gesloten in zomer
  Enkele leveranciers zullen wel tijdens de zomerperiode sluiten:
  Mulcol sluit de deuren in week 31 en 32. In de week ervoor kan nog t/m donderdag besteld worden.

  Zodra wij van meer leveranciers te horen krijgen dat zij tijdelijk sluiten in de zomer zullen we dat op deze pagina vermelden. • Promat Handboek Bouwkundige Brandpreventie 11.0 nu beschikbaar 8-7-2019

  Het Promat Handboek is al decennialang een belangrijke speler in de bouwwereld. Het Handboek 11.0 is met zorg samengesteld en biedt weer talloze onderbouwde en geteste oplossingen. Ook is er de Promat Handboek app, voor nog meer gebruiksgemak. 

 • Kennis is Kracht netwerkavonden i.s.m. Promat 16-5-2019

  SIG Technische isolatiespecialist organiseert speciaal voor relaties een bijzonder netwerk event 'Kennis is Kracht'.
  Samen met producent Promat zal SIG kennis, ervaring en nieuwe inzichten met u delen.

  Kortom een avond waarin we u zullen voorzien van “nieuwe” mogelijkheden van Promat en SIG.
 • Armaflex Adhesive 520-lijm weer volgens oud vertrouwd recept 19-4-2019


  Eind 2018 bracht Armacell een vernieuwde Adhesive 520-lijm op de markt met als doel om sommige prestaties van het product te verbeteren. Al gauw na de lancering van deze nieuwe lijm werd helaas duidelijk dat deze niet aan de verwachting voldoet van de eindgebruikers.

  Op basis van de feedback die Armacell kreeg is besloten om de voorheen aangeboden Adhesive 520-lijm (de oude versie) weer te gaan produceren en de verkoop van de nieuwe versie te stoppen. 


 • Catalogus Armacell beschikbaar als e-paper 16-4-2019
  De catalogus van het volledige assortiment van Armacell is nu online beschikbaar als e-paper. Hiermee kunt u gemakkelijk door de catalogus bladeren, gewoon in uw browser.

  Klik hier om de e-paper van de catalogus te bekijken.

  Wilt u inzage in de bruto prijzen van de Armacell producten? Deze kunt u vinden op de pagina 'Bruto Prijslijsten'. Hiervoor heeft u wel een klanten login nodig.

  Nog geen login? Vraag deze dan hier aan.


 • 15.000 strekkende meter leidingisolatie voor nieuw distributiecentrum 12-4-2019
  Image title
  Voor een nieuw distributiecentrum dat momenteel gebouwd wordt in Hoogvliet heeft SIG Technische Isolatiespecialist 15.000 strekkende meter leidingisolatie geleverd. Accountmanager Joeri van der Schrier was verantwoordelijk voor de uitdagende logistieke opdracht in samenwerking met Kingspan.
 • Productblad ABsound Sonocool Mat vernieuwd 12-4-2019


  Absound SonoCool Mat is een geluiddempend materiaal op basis van de sandwich ‘ALU-EPDM-SCHUIM’. De mat heeft uitstekende luchtgeluidsisolatie, gunstige contactgeluidisolatie en is eenvoudig te verwerken.

  Toepassing

  De ABsound Sonocool Mat is ideaal voor het isoleren van standleidingen, horizontale of liggende leidingen c.q. kanalen, bochten en T-stukken in de utiliteitsbouw, kantoren en woongebouwen. Ook voor kunststofleidingen is een dergelijke isolatie effectief, omdat het afgestraalde geluid met name hoogfrequent domineert.


 • Gratis training Mulcol Datamanager 12-3-2019
  Gratis training Mulcol Datamanager
  De Mulcol Datamanager, een digitaal logboeksysteem is sinds het begin van dit jaar online. De Datamanager is speciaal ontwikkeld voor adviseurs, beheerders en applicateurs om eenvoudig projecten te inventariseren en aanpassingen direct te verwerken.  Op deze manier heeft men altijd een gedetailleerd inzicht in de brandwerende afdichtingen binnen gebouwen.

  Om de verschillende marktpartijen op de juiste manier met het systeem te laten werken, organiseert Mulcol twee keer per maand een training. Via de website is het mogelijk in te schrijven voor een middag- of ochtendprogramma. De eerstevolgende mogelijkheid is op dinsdag 26 maart tussen 13:00 en 16:00.
 • Wijzigingen in Armacell assortiment 12-3-2019
  Wijzigingen in Armacell assortiment
  Armacell heeft enkele wijzigingen aangekondigd binnen verschillende productgroepen. Enkele artikelen zullen kleine wijzigingen ondergaan en van andere producten wordt de inhoud van de dozen aangepast. 


 • Productie en distributie 3M Venture Tape verhuisd naar VS 12-3-2019
  Productie en distributie 3M Venture Tape verhuisd naar VSOnze leverancier 3M heeft ons bericht over het feit dat de productie en distributie van Venture Tape verplaatst wordt van Europa naar de Verenigde Staten van Amerika.

  Het gevolg hiervan is oplopende levertijden en aanzienlijke prijsstijgingen. Op dit moment is het nog niet duidelijk wat de verhoging precies gaat zijn.
 • Prijswijzigingen 2019 8-12-2018
  Door de gestegen loon-, grondstof-, verpakkings- en logistieke kosten en de toegenomen inflatie verwacht SIG Technische IsolatieSpecialist dat de prijzen ook in het komende kalenderjaar zullen stijgen.

  Van onze eerste leveranciers hebben we al prijsstijgingen ontvangen. 

 • Nieuwe brandwerende afdichting van Promat 7-12-2018

  Een probleem bij het brandwerend afdichten van elektrakabels die door een brandwerende wand gaan is dat er vaak kabels bij moeten. Deze mutaties beschadigden de afdichting die dan weer gerepareerd moet worden met kosten als gevolg. Met de PROMASTOP®-IM Box van Promat is dit verleden tijd.
 • Sluitingstijden rond Kerst en Oud & Nieuw 27-11-2018

  In verband met Kerst en Oud & Nieuw zijn de vestigingen van SIG Technische IsolatieSpecialist gesloten van maandag 24 december 2018 t/m dinsdag 1 januari 2019. 

  Op woensdag 2 januari zijn alle vestigingen weer geopend. 

  Wij wensen u fijne feestdagen!

 • Transporttarieven 2019 19-11-2018
  Image title
  Ook bij Technische IsolatieSpecialist merken we dagelijks dat de transportsector onder grote druk staat. De toenemende personeelskosten, brandstofprijzen en eisen op het gebied van milieu leiden tot een stijging van de logistieke kosten. Daarnaast is het aantal leveringen per locatie toegenomen en wordt het dagelijks drukker op de weg. De verwachting is dat dit in de toekomst zeker niet minder zal worden.

  Om de kwaliteit en continuïteit van onze logistiek te waarborgen, zijn wij daarom genoodzaakt om onze tarieven aan te passen.  
 • Thermische isolatie in industrie en utiliteit, goed voor het milieu en uw portemonnee 2-11-2018
  CO2
  Als de CO2-uitstoot niet aangepakt wordt zal de temperatuur op aarde tussen 2030 en 2052 met 1,5 graden Celsius stijgen. Volgens het Intergouvernementele Plan tegen Klimaatverandering (IPCC) van de Verenigde Naties zal dat enorme gevolgen hebben. (bron: nu.nl)

  Wanneer de temperatuur met 1,5 graden stijgt, heeft dat verstrekkende gevolgen voor het klimaat en de mensheid, stelt de VN in het rapport. Om de temperatuur niet te veel te laten stijgen, zijn volgens de organisatie "verstrekkende en niet eerder vertoonde veranderingen nodig". De CO2-uitstoot moet in 2030 zo'n 45 procent lager uitvallen dan de uitstoot in 2010.

 • Assortiment Paroc HVAC uitgebreid 2-11-2018
  Image title
  De HVAC-systemen in gebouwen vervullen vele rollen. De oplossingen van PAROC voor HVAC bestaan onder meer uit onbrandbare en energiezuinige isolatie voor alle onderdelen van het HVAC-systeem zoals verwarmingsbuizen, waterleidingen, rookkanalen en ventilatiekanalen.

  SIG Technische IsolatieSpecialist heeft het assortiment van Paroc HVAC sinds kort uitgebreid. Standaard hebben wij nu een flink aantal Paroc HVAC producten op voorraad.
 • 6 tips om uw (water)leidingen te beschermen tegen vorstschade 2-10-2018


  Bevroren leidingen kunnen voor veel ongemak, schade en onvoorziene kosten zorgen. Schade aan waterleidinginstallaties komt vooral voor bij plotselinge vriestemperaturen van -5° Celsius of lager, maar ook bij langdurige perioden van lichte of matige vorst.

  Voorkomen is beter dan genezen, onze leverancier WebHeat is specialist in tracing en elektrische leidingverwarming en helpt u graag om (water)leidingen vorstvrij te houden.

 • Aanpassing levertermijn glaswolproducten Isover 14-9-2018
  Image title
  In verband met de aantrekkende markt en de grote vraag naar isolatieproducten heeft onze leverancier Isover moeten besluiten om een aanpassing door te voeren op de levertermijn. Glaswolproducten die normaal gesproken met 3 werkdagen geleverd werden, hebben sinds half augustus een levertermijn van 10 werkdagen.

  Voor welke producten geldt dit? 
  - Isover CLIMCOVER Lamella Fix: 25 mm
  - Isover CLIMCOVER Lamella: 25, 30 en 50 mm
  - Isover CLIMLINER SLAB 602: 25, 50 en 100 mm
  - Isover TECH Slab 2.0: 50 mm
  - Isover TECH Loose Wool
 • Pallets Paroc gaasdekens van 18 naar 21 pakken 13-7-2018
  Image titleVanaf 1 augustus 2018 levert Paroc haar gaasdekens op pallets van 21 pakken i.p.v. 18 pakken. 

  In 1 pak zitten 2 rollen bij een breedte van 500 mm en 1 rol bij een breedte van 1000 mm.

  Via deze link vindt u een overzicht met de details over de nieuwe pallets. • Assortimentsuitbreiding passieve brandveiligheid bij SIG 10-7-2018


  SIG Technische Isolatie breidt met een nieuwe vertegenwoordiging het gamma brandwerende oplossingen uit. Na Promat, maken nu ook de producten van Mulcol deel uit van het SIG ­assortiment. De nieuwe accountmanager Robin Middel is sinds 1 april 2018 aangesteld om de Nederlandse applicateur, isolatiebedrijven en aannemers op het gebied van systeemkeuze en uitvoering met advies terzijde te staan. 

  Lees hier het volledige artikel uit het Isolatie Magazine van juli 2018


 • Lijnstop productie Rockwool Searox en Flexorock 1-7-2018
  Wegens een lijnstop van de Rockwool productiefaciliteiten in Denemarken zijn er aangepaste bestel- en levertijden in juli en augustus voor onderstaande producten. Bestellingen ná 4 juli zullen mogelijk pas in de tweede helft van augustus geleverd kunnen worden.

  De meest voorkomende producten houden we op voorraad.

  Rockwool Flexorock
  ProRox SL970 25mm
  SeaRox SL340, LM900 ALU, SL480, MA720 ALU, SL620 25mm, WM640, SL640, WM660, SL660, FB6000, SL720, FM6000.

 • SIG Technische IsolatieSpecialist verwerft dealership voor Mulcol 12-6-2018

  SIG Technische IsolatieSpecialist is dealer geworden van de brandwerende producten van de Zeeuwse producent Mulcol. “Met deze uitbreiding is ons aanbod in passieve brandwering nog completer geworden en kunnen wij onze klanten nog beter een passend advies geven. De producten van Mulcol zijn montagevriendelijk, effectief en van uitstekende kwaliteit” aldus Robin Middel, brandveiligheid expert bij SIG Technische IsolatieSpecialist.

  Sliman Azougagh van Mulcol over de samenwerking: "Mulcol International heeft in SIG Technische Isolatiespecialist een betrouwbare partner gevonden om haar innovatieve, effectieve en montagevriendelijke oplossingen te distribueren. Vanaf medio 2018 is het SIG-assortiment aangevuld met het Mulcol portfolio waarmee ze haar klanten nóg beter kan bedienen op het gebied van passieve brandpreventie." 
 • Productiestop Isover in zomerperiode 5-6-2018

  In verband met de aankomende zomerperiode heeft Isover productiestops aangekondigd voor haar verschillende productielijnen.

  Houd daarom bij het plaatsen van uw orders rekening met onderstaande data. 

  Productie Denemarken
  - TECH CC Crimped Roll 2.0
  - CLIMCOVER Lamella P (GU/VP)

  De geplande productiestop is van 16 juli t/m 3 augustus. Orders dienen uiterlijk 20 juni te zijn geplaatst.

 • Prijswijzigingen 2018 (update) 5-6-2018
  Van diverse leveranciers ontvangen wij prijswijzigingen. Deze prijswijzigingen zijn gebaseerd op de informatie die wij van onze leveranciers hebben ontvangen en gelden (indien niet anders vermeld) voor het gehele assortiment van de betreffende leverancier.

 • Netwerk event 'Kennis is Kracht' 1-6-2018
  Image title
  SIG Technische Isolatiespecialist organiseert speciaal voor zijn relaties,op onderstaande datums, een bijzonder netwerk event 'Kennis is Kracht'. Samen met producent Mulcol zal SIG kennis, ervaring en nieuwe inzichten m.b.t. passieve brandwering met u delen.

 • PAROC Calculus vernieuwd 29-5-2018
  Image title

  De nieuwe onlineversie van PAROC Calculus is gepubliceerd. Dankzij een aantal nieuwe functies en een vereenvoudigde gebruikersinterface kunt u het rekenprogramma probleemloos met elk apparaat gebruiken.


 • Gewijzigde levertijden Paroc 26-4-2018
  Image title
  Wegens onderhoudswerkzaamheden aan bepaalde productielijnen bij Paroc zijn er vanaf 2 mei 2018 aangepaste bestel- en levertijden.  Deze lijn heeft impact op de productie van alle gaasdekens,  matten en platen, ook op de gecoate exemplaren.

  Wij verzoeken u hier rekening mee te houden bij het plannen van uw orders.


 • Wijziging aanbod Rockwool SeaRox WM620 30-3-2018

  Door het sluiten van een productielijn bij Rockwool zal de SeaRox WM620 vanaf heden beperkt leverbaar zijn in de voor u bekende maten.  Zodra deze voorraad op is zal de SeaRox WM 620 alleen nog geleverd kunnen worden in dikte van 45 mm.
 • Gratis slagroomtaart bij uw eerste bestelling in onze vernieuwde webshop! 26-1-2018
  Image title
  Bij uw eerste bestelling online krijgt u van ons een overheerlijke gratis slagroomtaart! *

  Online bestellen via de webshop levert u o.a. de volgende voordelen op:

  - Snel en makkelijk artikelen vinden en bestellen
  - 7 dagen per week, 24 uur per dag beschikbaar
  - De met u afgesproken prijzen worden getoond
  - Volledig inzicht in uw orderhistorie, openstaande orders en facturen
  - Uitgebreide product- en voorraadinformatie


 • Gratis trigger gun bij Speedline Powerspray 19-1-2018
  Image titleBij afname van 1 doos à 12 stuks Speedline Powerspray lijm spuitbussen ontvang u een gratis trigger gun.

  Met deze trigger gun verandert een spuitbus in een handomdraai in een spuitpistool. Hierdoor wordt de bus gemakkelijker om vast te houden, heeft u betere controle over uw werk en worden de vingers niet meer vermoeid!

  De Speedline Powerspray lijm is een universele toepasbare contactlijm voor diverse toepassingen met een lichte hittebestendigheid (stoffen, leer, polyether, hout, MDF spaanplaat en multiplex, onderling verlijmd of op zichzelf).

 • SIG Technische IsolatieSpecialist complementeert kennisaanbod en assortiment 12-1-2018
  Image title

  Brandveiligheid is een kennismarkt


  SIG Technische Isolatie is momenteel voor de Nederlandse en de Belgische markt druk bezig met complementering van het brandveiligheidsassor-timent en hogetemperatuurisolatie. Investeringen in de productielocatie Waalwijk maken binnenkort ook het leveren van brandwerend plaatmateriaal op maat mogelijk. 
 • Laat platen op maat zagen voor uw project 12-1-2018
  Image titleSinds kort beschikt SIG Technische IsolatieSpecialist over een computergestuurde zaagtafel waarmee diverse (plaat)materialen op elke gewenste maat gezaagd kunnen worden.
 • Rockwool ProRox pijpschalen vernieuwd om kans op CUI te minimaliseren 3-11-2017
  Image title

  Corrosie onder de isolatie (Corrosion Under Insulation - CUI) is een groot probleem binnen onze markt. Dit kan namelijk leiden tot hoge kosten en risico's en het probleem doet zich voor onder alle soorten isolatie. Deskundigen van NACE zijn het er echter over eens dat de minste hoeveelheid corrosie optreedt bij een product dat het minste water bevat en het snelste droogt. Hierop gebaseerd heeft Rockwool concentrisch gewikkelde ProRox-pijpschalen met WR-Tech ontwikkeld om de kans op CUI te minimaliseren. Deze innovatieve waterafstotende bindmiddeltechnologie absorbeert minder water, droogt sneller, is duurzamer en bevat een laag gehalte van in water uitwasbare chloride.
 • Nieuw: Rockwool Teclit: dé oplossing voor koude-isolatie 10-6-2017
  Corrosie en condensvorming voorkomen? Warmteverlies beperken en energie besparen? Snel te verwerken en ook nog eens vijftien jaar garantie? Het kan allemaal met Rockwool Teclit: de nieuwste innovatie op het gebied van koude-isolatie. 

 • Online inkopen: sneller, efficiënter en met veel extra’s 16-12-2016
  Waar wordt de klant blij van? Dat is het uitgangspunt van de vernieuwde webshop van SIG Technische Isolatiespecialist. “Online bestellen is misschien even wennen, maar met je eigen account kun je er zoveel meer uithalen dan alleen het materiaal dat je voor een klus nodig hebt,” aldus manager e-commerce Rick van de Ven. Hij zet de voordelen op een rij.
 • Prijswijzigingen 2017 2-12-2016
  Zoals eerder gecommuniceerd willen wij u informeren over de reeds verwachte prijswijzigingen die bekend zijn. Deze prijswijzigingen zijn gebaseerd op de informatie die wij van onze leverancier hebben ontvangen en gelden voor het gehele assortiment van de betreffende leverancier, tenzij anders vermeldt.
 • Onze webshop is vernieuwd. Nu nog meer voordelen voor u! 20-9-2016
  De website van SIG Technische IsolatieSpecialist is vandaag voorzien van meer en nog betere functies.
Laden
Laden