15.000 strekkende meter leidingisolatie voor nieuw distributiecentrum

vrijdag 12 april 2019
Image title
Voor een nieuw distributiecentrum dat momenteel gebouwd wordt in Hoogvliet heeft SIG Technische Isolatiespecialist 15.000 strekkende meter leidingisolatie geleverd. Accountmanager Joeri van der Schrier was verantwoordelijk voor de uitdagende logistieke opdracht in samenwerking met Kingspan.

"Na het inmeten was het snel schakelen. Het gaat hier om 15.000 strekkende meter leidingisolatie. Dat is een bestelling die je niet elke dag op je bureau krijgt. Kingspan heeft door een calamiteit op een van de productielocaties een tijd lang te maken gehad met productiecapaciteitsverlies. Een dergelijke situatie straalt lang door in de markt, omdat na het opnieuw opstarten van de productie vanuit het moederbedrijf keuzes worden gemaakt. Door als leverancier er bovenop te zitten, en ook met het steuntje in de rug dat de Nederlandse verkooporganisatie ons gaf, kunnen we deze klus met alle betrokken partijen klaren met levertijden van rond de tien werkdagen.  In ons magazijn in Leiderdorp hebben we de deelvoorraad voor dit project ook steeds apart gehouden en op afroep geleverd. Desalniettemin, het gaat om een niet alledaagse hoeveelheid. Op een gegeven moment spraken we zelfs over 'Leo's hoekje' in ons magazijn" aldus Van der Schrier.

"Vanuit ons centrale magazijn hebben we inderdaad leveringsproblemen gehad, maar de beschikbaarheid is niet alleen verbeterd, maar eigenlijk ook zo goed als weer op het oude niveau", zo onderstreept ook Arjan in 't Veld van Kingspan.

Lees hier het volledige artikel over dit project in het Isolatie Magazine van maart 2019.
Laden
Laden