Chat with us, powered by LiveChat

Nieuwe brandwerende afdichting van Promat

vrijdag 7 december 2018

Een probleem bij het brandwerend afdichten van elektrakabels die door een brandwerende wand gaan is dat er vaak kabels bij moeten. Deze mutaties beschadigden de afdichting die dan weer gerepareerd moet worden met kosten als gevolg. Met de PROMASTOP®-IM Box van Promat is dit verleden tijd.
Deze buis met doorsnede Ø125 mm en verschuifbare bevestigingsringen kan op de wand worden geplaatst in een opening tussen Ø128 mm en Ø132 mm. Door de buis kunnen kabels gevoerd worden zonder dat er verder iets met worden afgedicht. Bij brand schuimen de componenten op en vormen een brandwerende afdichting tot wel 120 minuten.

Verdere mutaties zijn geen probleem. Kabels kunnen worden toegevoegd of verwijderd zonder enige aanpassing aan het systeem.

Speciale lamellen in het systeem zorgen voor rookdichtheid.  Kortom, een kant en klare oplossing voor brandveiligheid zonder zorgen. Meer weten?
PROMASTOP®-IM CBoxPROMASTOP®-IM CBox is ook getest in het steenwolschot PROMASTOP®-CC waar hij als wachtbuis kan worden ingezet om mutaties op te vangen
Laden
Laden