Rockwool 133 EF isolatiedeken 8000x1000x30 mm

art.nr. 103171014
ROCKWOOL 133 (EF) isolatiedeken is opgebouwd uit stroken steenwol met rechtopstaande vezels, verlijmd op een glasvezelversterkte aluminiumfolie. ROCKWOOL steenwolisolatie beschermt gebouwen tegen warmteverlies. Naast thermisch comfort biedt ROCKWOOL steenwol vier additionele voordelen. ROCKWOOL
Specificaties
Toepassing ROCKWOOL 133 is een steenwol lamellendeken geschikt voor de uitwendige thermische en akoestische isolatie (geluidsisolatie) van ventilatiekanalen, warmte- en geluidsisolatie in één dus. Garandeert ook bij scherpe hoeken een gelijkblijvende isolatiedikte en optimale isolatie. ROCKWOOL 133 EF (Easy Fit) is voorzien van een zelfklevende laag met schutfolie.
  ROCKWOOL 133 (EF) lamellendeken is geschikt voor de uitwendige thermische en akoestische isolatie van luchtkanalen en garandeert ook bij scherpe hoeken een gelijkblijvende isolatiedikte. De ROCKWOOL133 (EF) (Easy Fit) is voorzien van een zelfklevende laag met schutfolie.
Verwerking De lamellendekens op de juiste lengtemaat snijden: Ronde luchtkanalen: (diameter + 2x dikte isolatie) x 3,14 + 30 mm; Rechthoekige kanalen: omtrek + 8x dikte isolatie + 30 mm. | Voor kanalen met flensverbindingen wordt aanbevolen de isolatie op de exacte breedte tussen de flensverbindingen aan te brengen. Het schutvel over ongeveer 10 cm verwijderen. De lamellendeken goed op het kanaal positioneren en stevig aandrukken door een naar buiten gerichte wrijfbeweging. Overig schutvel in fasen verwijderen en goed aandrukken. Bij brede kanalen (≥ 1200 mm) of hoge verticale kanalen, dienen bijkomende mechanische bevestigingen te worden aangebracht. | Bij risico op condensatie op de flens, een supplementaire losse strook over de flensverbinding heen plaatsen. | Langs- en dwarsnaden afwerken met een zelfklevende aluminiumtape met een breedte van minimaal 75 mm. Ter plaatse van kanaalverbindingen ontluchtingsopeningen voorzien. De zelfklevende laag van ROCKWOOL 133 EF is vrij van organische oplosmiddelen. ROCKWOOL 133 EF kan verwerkt worden bij temperaturen van +5°C tot +35°C.
Artikelnummer Fabrikant 31192
Fabrikant Rockwool
Productnaam Rockwool 133 EF isolatiedeken
Artikelgroep Technische isolatie
Type 133 EF
Afmeting 8000x1000x30 mm
Lengte (mm) 8000
Gewicht (kg) 8,88
Gewicht eenheid rol
Dichtheid 37 kg/m3
Brandklasse B-s1,d0
Brandklasse omschrijving Heel moeilijk brandbaar, geringe rookproductie, geen productie van brandende delen
Brandklasse norm EN 13501-1
Max. temperatuur 50°C
Warmtegeleidingscoefficient 0,040 (bij 10°C) / 0,048 (bij 50°C) / 0,122 (bij 250°C)
Waterabsorptie < 1 kg/m2
Dampweerstand aluminiumfolie: Sd > 200 m
URL Fabrikant http://www.rockwool-rti.nl
URL Prestatieverklaring http://rw-doptool.webhotel.net/
DoP Certificaat RWDOPBNL-999-009-01
Intrastatcode 68061000
Omschrijving
ROCKWOOL 133 (EF) isolatiedeken is opgebouwd uit stroken steenwol met rechtopstaande vezels, verlijmd op een glasvezelversterkte aluminiumfolie.

ROCKWOOL steenwolisolatie beschermt gebouwen tegen warmteverlies. Naast thermisch comfort biedt ROCKWOOL steenwol vier additionele voordelen. ROCKWOOL steenwolisolatie zorgt voor brandveiligheid. Door de langere vluchttijd in geval van brand draagt het bij aan het redden van levens. Het reduceert geluid en biedt hierdoor akoestisch comfort in gebouwen. ROCKWOOL steenwolisolatie zorgt voor vermindering van het energieverbruik. Duurzaamheid ten top. Gedurende de zeer lange levensduur krimpen ROCKWOOL producten niet en zetten niet uit, waardoor het ontstaan van koudebruggen tot in lengte van jaren wordt voorkomen. Goede pasvorm waardoor de naadverliezen tot een minimum beperkt blijven. Korte terugverdientijd. Onbrandbaar, veroorzaakt vrijwel geen rookontwikkeling en geen giftige gassen bij brand. Bestand tegen temperaturen tot boven de 1000°C. Waterafstotend, niet-hygroscopisch en niet-capillair, chemisch neutraal en veroozaakt of bevordert geen corrosie, geen voedingsbodem voor schimmels

    Laden
    Laden