Rockwool Conlit Ductrock 120 onbrandbare steenwol plaat 1500x1000x60 mm

art.nr. 103170985
Conlit Ductrock is een onbrandbare steenwol plaat welke aan één zijde is bekleed met een glasvezelversterkte aluminiumfolie. De plaat bevat een specifiek granulaat welke in geval van brand zijn kristalgebonden water vrijgeeft. Conlit Ductrock wordt standaard geleverd in een dikte van 60 mm. Het
Specificaties
Toepassing Brandbescherming van luchtkanalen
  Conlit Ductrock is ontwikkeld voor het brandwerend bekleden van metalen rechthoekige luchtkanalen. Afhankelijk van het toegepaste product wordt een brandwerendheid van respectievelijk 60, 90 en 120 minuten verkregen. Dit voor zowel horizontale als verticale luchtkanalen.
Verwerking Bij het brandwerend bekleden van luchtkanalen dient rekening gehouden te worden met diverse detailleringen. Kijk voor meer informatie in de brochure 'Conlit Ductrock: Brandwerende bekleding van rechthoekige luchtkanalen'.
Artikelnummer Fabrikant 73407
Artikelgroep Brandwerende toepassingen
Afmeting 1500x1000x60 mm
Lengte (mm) 1500
Gewicht (kg) 601,776
Gewicht eenheid pallet
Brandklasse A1
Brandklasse omschrijving Onbrandbaar
Brandklasse norm EN 13501-1
Brandklasse normnaam Brandclassificatie van bouwproducten en bouwdelen - Deel 1: Classificatie op grond van resultaten van beproeving van het brandgedrag
Reactie bij brand A2 volgens DIN 4102-1
Warmtegeleidingscoefficient 0,04
Dampweerstand aluminiumfolie: Sd > 200 m
URL Fabrikant https://www.rockwool.nl/toepassingen/technische-isolatie/
URL Prestatieverklaring http://rw-doptool.webhotel.net/
Intrastatcode 68061000
Omschrijving
Conlit Ductrock is een onbrandbare steenwol plaat welke aan één zijde is bekleed met een glasvezelversterkte aluminiumfolie. De plaat bevat een specifiek granulaat welke in geval van brand zijn kristalgebonden water vrijgeeft. Conlit Ductrock wordt standaard geleverd in een dikte van 60 mm. Het gewicht van de plaat is afhankelijk van het toegevoegde granulaat. Conlit Ductrock is een onbrandbare steenwol plaat welke aan één zijde is bekleed met een glasvezelversterkte aluminiumfolie. De plaat bevat een specifiek granulaat welke in geval van brand zijn kristalgebonden water vrijgeeft. Conlit Ductrock wordt standaard geleverd in een dikte van 60 mm. Het gewicht van de plaat is afhankelijk van het toegevoegde granulaat. Productvoordelen: , Brandwerende, akoestische en thermische isolatie in één , Ruimtebesparend door slechts 60 mm dikke bekledingsdikte , Geen (additionele) kragen bij flenzen en ophangingen vereist , Zowel toepasbaar bij horizontale als verticale kanalen, en bij inwendige en uitwendige brandscenario's , Toepasbaar voor zowel massieve als lichte scheidingsconstructies , Snelle montage door gebruik van laspennen en/of schroefparkers , Makkelijk verwerkbaar, eenvoudig te snijden en op maat te brengen , Stevig en veilig: getest volgens de Europese norm EN 1366-1:2001.
    Laden
    Laden