Rockwool Conlit Fix worst 1 kg

art.nr. 103171048
Conlit Fix is een onbrandbare, anorganische lijm op waterglasbasis, speciaal ontwikkeld voor de montage van Conlit producten in brandwerende constructies. Conlit Fix is een onbrandbare, anorganische lijm op waterglasbasis, speciaal ontwikkeld voor de montage van Conlit producten in brandwerende
Specificaties
Toepassing Conlit Fix wordt voornamelijk toegepast voor de onderlinge verlijming van Conlit-steenwol. Deze lijm wordt gebruikt bij zowel brandwerende leidingdoorvoeringen en Conlit Ductrock als Conlit Steel Protection Board.
  Conlit Fix wordt voornamelijk toegepast voor de onderlinge verlijming van Conlit steenwol. Deze lijm wordt gebruikt bij zowel brandwerende leidingdoorvoeringen, Conlit Ductrock als Conlit Steelprotect Board.
Verwerking De ideale verwerkingstemperatuur van Conlit Fix ligt tussen 10°C en 20°C. De lijm moet boven 5°C verwerkt worden. Voor lagere werktemperaturen tot -7°C Conlit Fix Cold gebruiken. De lijm in emmers voor gebruik goed roeren (worsten voorkneden). De te verlijmen oppervlakken moeten droog, vet- en stofvrij zijn. De lijmoppervlakken mogen niet aan water (bijvoorbeeld regen en condensatie) blootgesteld worden. Beide te verlijmen oppervlakken instrijken met Conlit Fix (1 à 2 mm dikte). | Beide oppervlakken vervolgens tegen elkaar aandrukken. De uithardingstijd bedraagt circa 12 uren, afhankelijk van de omgevingstemperatuur. Verbruik bij volvlaksverlijming circa 1 kg/m², verbruik bij dotverlijming circa 0,5 kg/m² - afhankelijk van de situatie.
Artikelnummer Fabrikant 67115
Artikelgroep Brandwerende toepassingen
Gewicht (kg) 1
Gewicht eenheid worst
Brandklasse A1
Brandklasse omschrijving Onbrandbaar
Brandklasse norm EN 13501-1
Brandklasse normnaam Brandclassificatie van bouwproducten en bouwdelen - Deel 1: Classificatie op grond van resultaten van beproeving van het brandgedrag
Reactie bij brand A1 volgens DIN 4102-1
URL Fabrikant https://www.rockwool.nl/toepassingen/technische-isolatie/
URL Prestatieverklaring http://rw-doptool.webhotel.net/
Omschrijving
Conlit Fix is een onbrandbare, anorganische lijm op waterglasbasis, speciaal ontwikkeld voor de montage van Conlit producten in brandwerende constructies. Conlit Fix is een onbrandbare, anorganische lijm op waterglasbasis, speciaal ontwikkeld voor de montage van Conlit producten in brandwerende constructies. Productvoordelen: , Makkelijk toe te passen door optimale consistentie , Conlit Fix Cold is aan t e brengen bij lichte vriestemperaturen tot -7°C.
    Laden
    Laden