Rockwool Conlit WM EIS 60 onbrandbaar steenwol gaasdeken 90 mm rol 1,5 m2

art.nr. 103171061
Conlit WM EIS 60 is een onbrandbare steenwol gaasdeken voorzien van een voorbedrukte glasvezelversterkte aluminiumfolie. Door de voorbedrukte aluminiumfolie is de Conlit WM EIS 60 gemakkelijk te herkennen en is een brandwerendheid tot 60 minuten gegarandeerd. Conlit WM EIS 60 wordt standaard
Specificaties
Toepassing Brandbescherming van luchtkanalen
  Conlit WM EIS 60 is ontwikkeld voor het brandwerend bekleden van ronde metalen ventilatiekanalen. Dit voor zowel horizontale als verticale ventilatiekanalen, voor zowel brand aan de binnen- en buitenzijde.
Verwerking Bij het brandwerend bekleden van luchtkanalen dient rekening gehouden te worden met diverse detailleringen. Kijk voor meer informatie in de brochure 'Conlit WM EIS 60: Brandwerende bekleding van ronde luchtkanalen'.
Artikelnummer Fabrikant 75479
Artikelgroep Brandwerende toepassingen
Afmeting 3000x500x90 mm
Lengte (mm) 3000
Gewicht (kg) 12,306
Gewicht eenheid rol
Brandklasse A2
Brandklasse omschrijving Niet brandbaar
Brandklasse norm DIN 4102-1
Brandklasse normnaam Brandverhalten von Baustoffen und Bauteilen - Teil 1: Baustoffe; Begriffe, Anforderungen und Prüfungen
Warmtegeleidingscoefficient 0,041
Dampweerstand aluminiumfolie: Sd > 200 m
URL Fabrikant https://www.rockwool.nl/toepassingen/technische-isolatie/
URL Prestatieverklaring http://rw-doptool.webhotel.net/
Intrastatcode 68061000
Omschrijving
Conlit WM EIS 60 is een onbrandbare steenwol gaasdeken voorzien van een voorbedrukte glasvezelversterkte aluminiumfolie. Door de voorbedrukte aluminiumfolie is de Conlit WM EIS 60 gemakkelijk te herkennen en is een brandwerendheid tot 60 minuten gegarandeerd. Conlit WM EIS 60 wordt standaard geleverd in een dikte van 90 mm. Conlit WM EIS 60 is een onbrandbare steenwol gaasdeken voorzien met een voorbedrukte glasvezelversterkte aluminiumfolie. Door de voorbedrukte aluminiumfolie is de Conlit WM EIS 60 gemakkelijk te herkennen en is een brandwerendheid tot 60 minuten gegarandeerd. Productvoordelen: , Brandwerende, akoestische en thermische isolatie in één , Enkellaagse isolatieoplossing , Geen (additionele) kragen bij flenzen en ophangingen vereist , Zowel toepasbaar bij horizontale als verticale kanalen, en bij inwendige en uitwendige brandscenario's , Makkelijk verwerkbaar, eenvoudig te snijden en op maat te brengen , Toepasbaar voor zowel massieve als lichte scheidingsconstructies , Makkelijk herkenbaar door voorbedrukte aluminiumfolie.
    Laden
    Laden