Chat with us, powered by LiveChat

Rockwool Teclit PS 200 pijpschaal (diam x dikte) 18x25 mm L= 1000 mm pallet 360 st

art.nr. 103172071
De TECLIT PS 200 leidingisolatie van ROCKWOOL is geschikt voor het isoleren van koudeleidingen in technische installaties van gebouwen. TECLIT PS 200 is een hoogwaardige leidingisolatie van concentrisch gewikkelde steenwol. De isolatie is met een aluminiumlaag met glasvezelversterking beschermd
Specificaties
  De TECLIT PS 200 leidingisolatie van ROCKWOOL is geschikt voor het isolaren van stalen, roestvrijstalen, koperen en kunststof leidingen in technische installaties van gebouwen. Dankzij de bijzonder scheurbestendige aluminium buitenlaag is TECLIT PS 200 uiterst geschikt voor koude-isolatie in het TECLIT-systeem. TECLIT PS 200 kan ook in combinatie met alle Conlit afschermingssystemen worden gebruikt.
Verwerking Voor de verwerkingsrichtlijnen van ROCKWOOL TECLIT verwijzen we naar de ROCKWOOL TECLIT montagehandleiding.
Artikelnummer Fabrikant 221675
Artikelcode fabrikant 221423
Fabrikant Rockwool
Productnaam Teclit PS 200 pijpschaal
Artikelgroep Technische isolatie
Model Teclit
Type PS 200
Afmeting (diam x dikte) 18x25 mm
Lengte (mm) 1000
Diameter (mm) 18
Isolatiedikte 25
Gewicht (kg) 127,218
Gewicht eenheid pallet
URL Fabrikant http://www.rockwool-rti.nl
Intrastatcode 68061000
Omschrijving
De TECLIT PS 200 leidingisolatie van ROCKWOOL is geschikt voor het isoleren van koudeleidingen in technische installaties van gebouwen. TECLIT PS 200 is een hoogwaardige leidingisolatie van concentrisch gewikkelde steenwol. De isolatie is met een aluminiumlaag met glasvezelversterking beschermd tegen schade. De zelfklevende overlap aan de langsvoeg is voorzien van een bijzonder sterke kleefstrook van polyacrylaat en zorgt voor een langdurige, diffusiedichte ommanteling. De TECLIT PS 200 leidingisolatie van ROCKWOOL is geschikt voor het isolaren van koudeleidingen in technische installaties van gebouwen. TECLIT PS 200 is een hoogwaardige leidingisolatie van concentrisch gewikkelde steenwol. De isolatie is met een aluminiumlaag met glasvezelversterking beschermd tegen schade. De zelfklevende overlap aan de langsvoeg is voorzien van een bijzonder sterke kleefstrook van polycrylaat en zorgt voor een langdurige, diffusiedichte ommanteling. * Productvoordelen: * Onbrandbaar, Euro-brandklasse A2L-s1, d0 * Geschikt voor warmte- en koude-isolatie * Geluiddempend * Waterafstotend * Eenvoudig en snel te installeren * Met bijzonder sterke dampremmende aluminiumlaag * Uiterst veilig dankzij op elkaar afgestemde systeemcomponenten.
    Laden
    Laden