Armaflex NH Slangen 18x13 mm 112 M/doos

art.nr. 103000395
De beschermende halogeenvrije isolatie voor verlaging van corrosie-effecten en rookgiftigheid in geval van brand Halogeen-vrij. Lage hoeveelheden rook en zuurgassen in een brand. Verlaagt toxiciteit en roesteffecten op mensen en apparatuur. Voorkomt breken van roestvrij staal door roestvorming.
Omschrijving
De beschermende halogeenvrije isolatie voor verlaging van corrosie-effecten en rookgiftigheid in geval van brand Halogeen-vrij. Lage hoeveelheden rook en zuurgassen in een brand. Verlaagt toxiciteit en roesteffecten op mensen en apparatuur. Voorkomt breken van roestvrij staal door roestvorming. Stof- en vezelvrijmateriaal voor lage thermische conductiviteit. Uitstekende bescherming tegen waterdampdiffusie. IMO gecertificeerd. UL- en FM-goedgekeurd Halogeenvrij en flexibel isolatiemateriaal met een gesloten celstructuur, gecertificeerd voor gebruik in maritieme toepassingen, spoorwagons en speciale gebouwen. Elastomeerschuim op basis van synthetisch rubber. In de fabriek geproduceerd flexibel elastomeerschuim (FEF) conform EN 14304.
Specificaties
Toepassing Isolatie / bescherming voor leidingen, luchtkanalen, vaten (incl. bochten, fittingen, flenzen, enz.) van airconditioning- / koel-, ventilatie- en procesinstallaties om condens te voorkomen en energie te besparen
IBField_ArticleId NH-13X018
Fabrikant Armacell
Productsoort Leidingisolatie
Productnaam NH/Armaflex slangen
Artikelgroep Slangen
Model NH/Armaflex
Lengte (mm) 2000
Hoogte (mm) 13
Kleur donkergrijs / antraciet
Gewicht (kg) 0,119
Gewicht eenheid doos
Milieu en duurzaamheid Zonder halogenen (chloride, bromide) volgens DIN / VDE 0472, deel 815. Voldoet aan DIN 1988 deel 2 en 7.
URL Fabrikant http://www.armacell.com/nl
Intrastatcode 40091100
    Laden
    Laden